CHP Milletvekilleri Kastamonu'da - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekilleri Kastamonu'da

CHP Milletvekilleri Kastamonu\'da

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 14 milletvekili çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kastamonu'ya geldi.

24.05.2013 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 14 milletvekili çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kastamonu'ya geldi.

İstanbul Milletvekili Süleymen Çelebi, partinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, milletvekillerinin 24-26 Mayıs tarihlerinde ilçelerde temaslarda bulunarak, halkın istek ve arzularını dinleyeceklerini ve bunları rapor halinde genel başkanlığa sunacaklarını söyledi.

Kastamonu'nun en çok göç veren illerden bir tanesi olduğunu ifade eden Çelebi, şöyle konuştu:

"Sorun yokmuş gibi her şey güllük gülistanlık yansıtılıyor. Bazı zamanda yapılan iyileşmeler varsa bundan da gocunmayız, alkışlarız. Yeter ki bu bölgenin temel sorunları konusunda adım atılsın. Milletvekillerimiz, bölgelerinde çok yoğun işleri olmasına rağmen büyük duyarlılık içerisinde gönüllerini buraya katmışlardır. Hepsine teşekkür ediyorum. İl başkanımızın yaptığı program dahilinde tüm ilçelerimizi dolaşacağız, halkla bütünleşeceğiz."

CHP İl Başkanı Mehmet Salih Karasalihoğlu da gösterdikleri duyarlılık için milletvekillerine teşekkürlerini iletti.

İncelemelere, Amasya Milletvekili Ramiz Topal, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, İstanbul milletvekilleri Süleymen Çelebi, Ayşe Eser Danışoğlu, Sedef Küçük, Kadir Gökmen Öğüt ve İhsan Özkes, Samsun Milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan, Tokat Milletvekili Orhan Düzgün ile Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk katılıyor.

Sinop Milletvekili Engin Altay'ın, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül'ün geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Kastamonu'daki çalışmalara katılamadığı öğrenildi. - KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekilleri Kastamonu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement