CHP Niksar'da Adayını Açıklayacak - Son Dakika
Yerel

CHP Niksar'da Adayını Açıklayacak

CHP Niksar\'da Adayını Açıklayacak

Tokat'ın Niksar ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cumartesi günü yapacağı toplantı ile belediye başkan adayını açıklayacak.

24.09.2013 14:33

Tokat'ın Niksar ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cumartesi günü yapacağı toplantı ile belediye başkan adayını açıklayacak.

Niksar'da CHP İlçe Başkanlığı cumartesi günü saat 14.00'te Elaysa Düğün Sarayı'nda CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce'nin de katılacağı geniş katılımlı toplantı ile Niksar Belediye Başkan adayını partililere tanıtacak. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan CHP Niksar İlçe Başkanı Zafer Başar, ilçede adeta gövde gösterisi yapacaklarının altını çizerek; Niksar'da ilk kez bir bayan ile başkanlık seçimlerine gireceklerini, genç ve dinamik bir kadroyla yüzde 100 belediye başkanlığını kazanacaklarını iddia etti.

Başkan Başar 'seçimlere göstermelik bir adayla çıkılacağı ve MHP'ye destek verecekleri' iddialarına da sert çıkarak; "Bu zamana kadar herkes bir şeyler söyledi. Seçimlerde MHP'ye destek vereceğimiz iddiaları ortaya atıldı. Böyle çirkin siyaset yapılmaz. Biz kimseye destek falan vermeyeceğiz, seçimlere de çok ciddi şekilde hazırlanıyoruz. Kim bu iddiayı ortaya atıyorsa avuçlarını yalasın. Yine diyorum bunu kim söylediyse kendi yalanlarının ve iftiralarının içinde boğulacaktır, 2014 yerel seçimlerine ne kadar ciddi şekilde gireceğimizi herkes görecek" dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Parti Meclis Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan, Manisa Milletvekili Sakine Öz, Tokat Milletvekili Dr. Orhan Düzgün'ün de katılacağı toplantıda, CHP'nin Niksar Belediye Başkan Adayı Jeoloji Mühendisi Yasemin Yıldırım partililere tanıtılacak. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Niksar'da Adayını Açıklayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement