CHP Seçim Startını Antalya'da Verecek - Son Dakika
Yerel

CHP Seçim Startını Antalya'da Verecek

CHP Seçim Startını Antalya\'da Verecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2014'te yapılması planlanan seçimlerin startını Antalya'da verecek.

24.05.2013 16:01

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2014'te yapılması planlanan seçimlerin startını Antalya'da verecek. CHP İl Başkanları Toplantısı cuma, cumartesi ve pazar günü Antalya'da yapılacak. Toplantının gündemi ise yerel seçimler olacak. Daha önceki il başkanları toplantısı, Karaman'da gerçekleşmişti.

Cumartesi günü Antalya'ya gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile 81 il başkanı ve diğer yöneticilerin katılımı ile Cam Piramit'te 'Halk Şöleni' düzenlenecek.

CHP Kayseri İl Başkanı Sadık Atila, hafta sonu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımı ile yerel seçimlerin hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi. CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, CHP Kırakkale İl Başkanı Ziya Kavlak ve Çorum İl başkanı Cengiz Atlas'ın Kayseri'ye geldiğini ve birlikte Antalya'ya geçeceklerini belirten Atila, "Sade üyesinden genel başkanına kadar CHP seçim startını Antalya'dan veriyor. Antalya'dan yanan bu ışık, bütün Türkiye'yi aydınlatacaktır diye umuyoruz" dedi.

Açıklamasında, AK Parti'ye de yüklenen Atila, son günlerde AK Parti'li yöneticilerin söylemlerine dikkat etmesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu. CHP olarak seviyesiz siyaseti onaylamadıklarını hatırlatan Atila, "CHP'nin AKP'den siyasi nezaket adına öğreneceği hiçbir şey yoktur" ifadelerine yer verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Seçim Startını Antalya'da Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement