Çorum'da Kilit Parke Döşeme Makinası Üretildi - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Kilit Parke Döşeme Makinası Üretildi

Çorum\'da Kilit Parke Döşeme Makinası Üretildi

Çorum’da bir firma tarafından kilit parke döşeme makinası üretildi.

20.02.2014 16:46

Çorum'da bir firma tarafından kilit parke döşeme makinası üretildi. Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Kurt Makine Robotik Makine İmalatı ve Otomasyon Sistemleri tarafından üretilen BigWolf-Kilit Parke Taşı Döşeme Makinesi ile işçilik maliyeti de yüzde 90 azaltıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, Kurt Makine'yi ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı Ünal Demiray, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Recep Çıplak, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve teknik personelinde hazır bulunduğu ziyarette firma Genel Müdürü Mehmet Büyükkurt ve temsilcisi Ahmet Büyükkurt'tan makine hakkında bilgi aldı.

Kurt Makine Robotik Makine İmalatı ve Otomasyon Sistemleri temsilcisi Ahmet Büyükkurt, imalatını yaptıkları makinenin insan gücü ile yapılan kilit parke taşı döşeme işini otomatik olarak yerine getirdiğini söyledi. Büyükkurt, makinenin kilit parke taşı döşeme işindeki işçilik maliyetini yüzde 90 azalttığını kaydetti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ise, insan gücü ile makine gücünün bir araya getirildiği makinenin başarılı bir çalışma örneği olduğunu ifade ederek, böyle bir üretimin Çorum'da gerçekleştirilmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum'da Kilit Parke Döşeme Makinası Üretildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement