Çorum Emniyet Müdürü Emre'ye Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Çorum Emniyet Müdürü Emre'ye Veda Yemeği

Çorum Emniyet Müdürü Emre\'ye Veda Yemeği

Çorum Toplum Destekli Polis Hizmetleri Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği, Emniyet Müdürü Necmettin Emre'ye veda yemeği verildi.

15.09.2012 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Toplum Destekli Polis Hizmetleri Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği, Emniyet Müdürü Necmettin Emre'ye veda yemeği verildi.

Hasan Zahir'de verilen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Toplum Destekli Polis Hizmetleri Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyeleri Ömer Dinç ve Atilla Özejder ile işadamları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Emniyet Müdürü Necmettin Emre'nin kentte huzur ve asayişin en üst seviyeye taşınması noktasında çok büyük katkılarının olduğunu söyledi.

Gül, her zaman Çorumluların kapısının Emre'ye açık olduğunu belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Çorum'dan ayrıldığı için üzüntülü olduğunu belirterek, "Aldığımız eğitim, sahip olduğu bilgi ve birikimlerle Çorum'a ve Çorum'a en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde Toplum Destekli Polis Hizmetleri Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği'nin çok büyük katkıları oldu. Bir çok araç ve gerecin temininde derneğimizin girişimleri ile karşılandı. Ayrıca her zaman yanımızda olan Çorum halkına da teşekkür ederim" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Emniyet Müdürü Emre'ye Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement