Çorum Ticaret Borsası'ndan Uslu ve Bağcıya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çorum Ticaret Borsası'ndan Uslu ve Bağcıya Ziyaret

Çorum Ticaret Borsası\'ndan Uslu ve Bağcıya Ziyaret

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı’yı ziyaret etti.

19.06.2014 19:38

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı'yı ziyaret etti.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Çorum milletvekillerinin girişimleriyle kente kazandırılan TOBB tarafından yaptırılan Meslek Lisesi'nin önümüzde eğitim-öğretim sezonunda eğitim vermeye başlayacağını söyledi. Bektaş, okulun Çorum'a kazandırılması noktasında verdikleri destekten dolayı Uslu ve Bağcı'ya teşekkür etti. Bektaş, borsa kompleksinin yol sorunun da Çorum Belediyesince çözüldüğünü sözlerine ekledi.

AK Parti Çorum milletvekilleri Uslu ve Bağcı da, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Çorum için el birliği ile çalışmalarına devam edeceklerini söylediler.

Ziyarette ayrıca; Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ.Turan Ünlü, Hasan Kılıçarslan, Yönetim Kurulu Üyesi Reha Kip, Meclis Başkan Yardımcısı Erkan Kanıtemiz, Meclis Üyeleri; Mehmet Seçgel, Mustafa Abraş, Satılmış Boya bulundular. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Ticaret Borsası'ndan Uslu ve Bağcıya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement