Dedeman Konya Genel Müdürü Altınok."Turizm Sektörünün En İyilerinin Belirlendiği 1.Kongre Toplantı... - Son Dakika
Yerel

Dedeman Konya Genel Müdürü Altınok."Turizm Sektörünün En İyilerinin Belirlendiği 1.Kongre Toplantı...

Dedeman Konya Genel Müdürü Recep Altınok, turizm sektörünün en iyilerinin belirlendiği 1.Kongre Toplantı ve Etkinlik Ödülleri Yarışması'nda en iyi toplantı oteli seçildiklerini belirterek, "Elde ettiğimiz başarı, Konya'nın kongre turizminde söz"...

27.02.2012 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dedeman Konya Genel Müdürü Recep Altınok, turizm sektörünün en iyilerinin belirlendiği 1. Kongre Toplantı ve Etkinlik Ödülleri Yarışması'nda en iyi toplantı oteli seçildiklerini belirterek, "Elde ettiğimiz başarı, Konya'nın kongre turizminde söz sahibi olmasına büyük katkı sağlayacak" dedi.

Altınok, yaptığı açıklamada, turizm sektörünün en iyilerinin belirlendiği 1. Kongre Toplantı ve Etkinlik Ödülleri Yarışması'nda, Dedeman Konya Otel'in, Anadolu ve Karadeniz'in en iyi toplantı oteli seçildiğini bildirdi.

Dedeman Konya'nın Orta Anadolu'nun en büyük kongre merkezli şehir oteli olduğunu ifade eden Altınok, Konya'nın, sağlık, bilişim, otomotiv, iletişim gibi pek çok sektörün önemli isimlerinin jüriliğinde yapılan değerlendirme sonucunda, Anadolu ve Karadeniz'in "En İyi Toplantı Oteli" ödülüne layık görüldüklerini aktardı.

Yarışmaya katılan otellerin, konumu, iş merkezlerine yakınlığı, toplantı imkanları, profesyonel iş gücü, sağlık ve spa merkezi imkanı, restoranları, kişiye özel hizmet anlayışı, teknolojik ve doğaya dost altyapıları, sanat ve sosyal sorumluluk projelerine verdikleri önem gibi pek çok özelliklerinin değerlendirildiğini anlatan Altınok, şunları kaydetti:

"Elde ettiğimiz başarı, Konya'nın kongre turizminde söz sahibi olmasına büyük katkı sağlayacak. Bu başarı, Dedeman Konya Oteli ve Dedeman Grubuna ait olmasının yanı sıra, Türkiye'nin hızla gelişen ve örnek şehir niteliğindeki kentimiz Konya'nın da başarısı."

Altınok, ödül töreninin İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldığını ve konuşmasında "Alman Filozof Friedrich Hegel, dünya insanlık tarihini derinden etkileyen ana unsurun, insanoğlunun en büyük arzusu 'kabul görmek' olduğunu söylüyor. Hz. Pir'in memleketi Konya'dan, bizleri kabul gördüğünüz için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdiğini hatırlattı.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dedeman Konya Genel Müdürü Altınok.'Turizm Sektörünün En İyilerinin Belirlendiği 1.Kongre Toplantı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement