Demirtaş'ın Seçim Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Demirtaş'ın Seçim Ziyaretleri

Demirtaş\'ın Seçim Ziyaretleri

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Piazza Alışveriş Merkezi ile Hürriyet Mahallesi'ndeki bazı esnafları ziyaret etti.

26.02.2014 13:04

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Piazza Alışveriş Merkezi ile Hürriyet Mahallesi'ndeki bazı esnafları ziyaret etti.

Alışveriş merkezindeki esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Demirtaş'a ziyaretlerinde başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç eşlik etti. Esnafların görüşlerini alan Demirtaş, "İlçe sınırları içerisindeki tüm esnafla uyum içinde çalışıyoruz" dedi.

İlkadım'da yaşanan gelişim ve değişimin esnafı da olumlu olarak etkilediğini ifade eden Başkan Demirtaş, "İlkadım, geliştikçe esnafımızın yüzü gülüyor. Şehir geliştikçe şehrin tüm dinamikleri hareketleniyor" diye konuştu.

Vatandaşların alışveriş seçimlerinin çeşitli etkenlere göre şekillendiğini söyleyen Demirtaş, başarının kalite ve güler yüzden geçtiğini söyledi.

Hizmet veren esnafları tek tek gezerek 'hayırlı işler' dileyen Başkan Demirtaş'a vatandaşların ve esnafın ilgisi gözden kaçmadı.

Ziyaretin akabinde Hürriyet Mahallesi Refahiye Sokak'ta cadde esnafı ile sohbet eden Başkan Demirtaş, esnafın istek ve taleplerini değerlendirdi. Sohbet havasında geçen buluşmada Demirtaş, ilçeye yapılan belediye yatırımlarını anlattı. Demirtaş, "İlkadım halkı hizmetin en iyisine en güzeline layıktır. Ben inanıyorum ki halkımız hizmetimiz sürsün, İlkadım büyüsün diyecektir" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirtaş'ın Seçim Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement