Ders Sonrası Öğrencilerygs Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ders Sonrası Öğrencilerygs Hazırlanıyor

Ders Sonrası Öğrencilerygs Hazırlanıyor

Pazarlar Çok Programlı lisesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında lise son sınıfta öğrenim görmekte olan ve YGS´ye katılacak öğrenciler için ders saatleri sonrası hazırlık çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

17.03.2014 12:27

Pazarlar Çok Programlı lisesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında lise son sınıfta öğrenim görmekte olan ve YGS'ye katılacak öğrenciler için ders saatleri sonrası hazırlık çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Pazarlar Çok Programlı Lisesi öğretmenleri tarafından düzenlenen YGS Hazırlık Çalışmaları öğrencilerimiz tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Okul idaresi tarafından hazırlanan program çerçevesinde ders saatleri sonrasında okul pansiyonundaki etüt odalarında öğrencilere soru çözme etkinliklerinin yanında, okul kütüphanesinde öğretmenler tarafından 6 branşta YGS'ye hazırlık çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Matematik alanında Murat Geçin, Tarih alanında İsmail Akgül, Coğrafya alanında Şefahattin Kenar, Türk Dili ve Edebiyatı alanında Gülsün Bakırdemir ve Metin Akbaş, Felsefe alanında Bayram Altay, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi alanında ise Bünyamin Aktepe tarafından öğrencilere sinevizyon desteğiyle çıkmış sınav soruları, açıklamalar yapılarak çözülüyor. Öğrencilere çıkması muhtemel konu ve sorular vurgulanıyor.

Okul idarecileri, "Yapılan çalışmalar hakkında öğrencilerimizden olumlu tepkiler aldıklarını, yapılan deneme sınavlarında alınan sonuçların, hem öğrencilerimizin motivasyonunu artırdığını, hem de sınava sayılı günler kala öz güvenlerini perçinlediğini" belirttiler.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ders Sonrası Öğrencilerygs Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement