Dersimspor'dan Transfer Atağı - Son Dakika
Yerel

Dersimspor'dan Transfer Atağı

Kulüp Başkanı Güntaş: "İlk yarıyı, liderin ardından bir puan farkla ikinci sırada tamamladık.

30.12.2014 15:32

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele eden Dersim spor, devre arasında 7 futbolcuyu renklerine bağladı.

Dersimspor Kulübü Başkanı Erdal Güntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta ilk yarıyı liderin bir puan gerisinde ikinci sırada tamamladıklarını anımsatarak, "Bu, bizim için çok önemli. Bundan dolayı çok iyi 7 futbolcu transfer ettik. Hepsi de kendi bölgelerinde oldukça başarılı futbolcular. 4 futbolcumuzla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık çünkü ilk yarı beklediğimiz performansı alamadık. Kendileri de bunun farkındaydı" dedi.

Sporun şehirlerin tanıtımı için oldukça önemli olduğunu belirten Güntaş, "Biz, Dersim'e hizmet etmek için buradayız. Yönetimdeki tüm arkadaşlarımızın da niyeti bu. Dersim'e, Dersim'in gençlerine bir şeyler vermek istiyoruz. Skor bir şekilde tamamlanır, bana göre çok önemli değil. Tüm spor dalları bana göre şehirler için en önemli reklamdır. Biz, Dersimspor'da öncelikle bunu yapmaya çalışıyoruz. Geçen yıl Karadeniz'de çok güzel arkadaşlıklar kurduk, bu yıl da grubumuzda bunu başardık" diye konuştu.

Güntaş, takımın 3 Ocak 2015'te Antalya'da kampa gireceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Takımımız 3 Ocak'ta Antalya'ya gidecek. Bunu bize sağlayan başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya teşekkür ediyoruz. İl Başkanımız Hüseyin Zeytin beye de çok teşekkür ederiz, bize destek verdikleri için. 15 Ocak'ta kampımızı tamamlayarak Kahramanmaraş'a geçeceğiz. Takımımız, 18 Ocak'ta Pazarcıkspor'la yapacağı maçın ardından Dersim'e dönecek." - Tunceli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dersimspor'dan Transfer Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement