Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Vali Orhan Düzgün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Vali Orhan Düzgün'ü Ziyaret Etti

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Vali Orhan Düzgün\'ü Ziyaret Etti

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, diğer ilçelerin belediye başkanları ile birlikte, görev yerinin değişmesi dolayısıyla, üç yıldan bu yana Kayseri Valiliği görevini yürüten Vali Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti.

07.06.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, diğer ilçelerin belediye başkanları ile birlikte, görev yerinin değişmesi dolayısıyla, üç yıldan bu yana Kayseri Valiliği görevini yürüten Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

Kayseri'ye ve Kayserililere olan muhabbetinin bir ömür devam edeceğini söyleyen Vali Düzgün, "Kayseri'de görev yaptığım üç yıl boyunca hem mesleki anlamda hem de reel hayatta çok olumlu kazanımlar elde ettiğimi düşünüyorum." diyerek Kayseri'nin sosyo-kültürel anlamdaki gelişmişliklerine değindi. Ziyaret sonrasında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar bir değerlendirmede bulundu. Başkan Mehmet Cabbar, "Zaman zaman İlçemizde de misafir ettiğimiz sayın Valimiz Orhan Düzgün'e yeni görev yerinde başarılar diliyor, Kayserimiz ve Develimiz için yaptığı hizmetlerden ve göstermiş olduğu fedakarlıklardan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Vali Orhan Düzgün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement