Didim'de Suruç Protestosu - Son Dakika
Yerel

Didim'de Suruç Protestosu

Didim\'de Suruç Protestosu

Aydın’ın Didim ilçesinde 32 kişinin öldüğü Suruç’taki canlı bomba saldırısını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.

23.07.2015 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde 32 kişinin öldüğü Suruç'taki canlı bomba saldırısını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde 32 kişinin öldüğü canlı bomba saldırısı Didim'de protesto edildi. Altınkum'da toplanan ve aralarında çeşitli siyasi partilerden, Sivil toplum kuruluşlarından ve sendikalardan temsilcilerin yer aldığı yaklaşık 600 kişilik kalabalık Altınkum'dan Kent Meydanına yürüdü. Yürüyüş polis korteji eşliğinde gerçekleşirken, Atatürk Bulvarı tek taraflı trafiğe kapatıldı.

Kalabalık grubun önünde siyah bez parçası bulunurken 32 kişinin fotoğrafları ise kalabalık tarafından taşındı. Döviz ve pankartlarında taşındığı yürüyüşte hükümete ve IŞİD'e yönelik sloganlar atıldı.

Grup Palabıyık kavşağında kısa süreli oturma eylemi düzenlerken ardından sloganlar eşliğinde yürüyüşünü gerçekleştirdi. Gruba zaman zaman çevredeki vatandaşlar alkışlarla destek oldu. Meydanda sona eren yürüyüşün ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından konuşmalar yapıldı. Yürüyüşe Yazar Cezmi Ersöz'de katılarak destek verdi. Konuşmaların ardından kalabalık grup olaysız dağıldı.

Kent Meydanında sona eren protesto yürüyüşün güvenliği için Aydın, Söke ve Kuşadası'ndan takviye polis ekipleri de gelirken, AK Parti İlçe binası önünde de güvenlik önlemi alındı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Suruç Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement