Divriği'de Yenilenen Spor Salonu Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Divriği'de Yenilenen Spor Salonu Hizmete Açıldı

Divriği ilçesinde tadilatı tamamlanan Divriği Spor Salonu törenle hizmete açıldı.

23.02.2015 10:29

Divriği ilçesinde tadilatı tamamlanan Divriği Spor Salonu törenle hizmete açıldı.

Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tadilat süreci boyunca desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ilçede faaliyet gösteren Ermaden A.Ş'ye teşekkür etti.

Spor salonunun daha geniş anlamda hizmet vereceğini ifade eden Kaya, "Amacımız sportif faaliyetlere daha fazla katkı sunmaktır. Diğer ilçelere nazaran spor salonundan en iyi şekilde yararlananın Divriği halkı olduğunu düşünüyorum. İlçede spor faaliyetleri konusunda gençlerimiz çok aktif. 400 bin TL ile onarımı biten bu tesisi hepimiz el birliğiyle yaşatmaya gayret edeceğiz" dedi.

Özellikle fitness salonuna yoğun ilgi olduğunu söyleyen Kaya, "Açılan fitness salonunun kadın ve erkekler olmak üzere 80 kişilik kursiyer limiti ilk haftada dolu. Spor salonumuzda voleybol, basketbol, masa tenisi, bilardo gibi birçok sporu yapmak mümkün. Bütün aletler yenilendi ve sporcularımızı bekliyor. Ayrıca binanın aydınlatılması, ısı yalıtımı, güvenlik kameraları, yakıt sistemi, lavabo, sauna, idare odaları gibi birçok yer yenilendi. Buradaki faaliyetlerin hepsi ücretsizdir ve bütün Divriği halkını spor yapmaya bekliyoruz" diye konuştu.

Açılışın ardından Kaya ve katılımcılar masa tenisi, bilardo ve voleybol oynadı.

Törene, Divriği Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Yayla, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erhan Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Fatih Çakırtaş, Divriği Hakimi Gökhan Özen, İlçe Gençlik Spor Müdürü Ömer Alıcı, Ermaden A.Ş. yöneticileri, okul müdürleri ve çok sayıda sporcu katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Divriği'de Yenilenen Spor Salonu Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement