Doğa ve Çevre Konulu Resim Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Doğa ve Çevre Konulu Resim Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu

Doğa ve Çevre Konulu Resim Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu

Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı (GEMA) ile Kipa Aile Kulübü tarafından düzenlenen “Doğa ve Çevre” konulu resim yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

10.06.2014 14:25

Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı (GEMA) ile Kipa Aile Kulübü tarafından düzenlenen "Doğa ve Çevre" konulu resim yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde konuşan GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, "Gediz nehrini ve doğayı bizler koruyamıyoruz. Önümüzdeki süreçte çocuklarımız ve gençlerimiz koruyacak" dedi.

Salihli'de kısa adı GEMA olan Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı ile Kipa Aile Kulübü tarafından düzenlenen "Doğa ve Çevre" konulu resim yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı (GEMA) ile Kipa Aile Kulübü tarafından düzenlenen, Kare Tur ve Can Hastanesi'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışmaya, Salihli'de eğitim ve öğretim veren ilkokullardan 52 öğrenci katıldı. Yarışmanın birinci kategorisinde, Hanzade Nur birinci, Beste Türker ikinci, Zeynep Arslan üçüncü oldu. İkinci kategoride ise Arzum Çetinkaya birinci, Çiçek Doğru ikinci, Beril Diyarbekirli üçüncü oldu.

Ödül töreninde konuşan Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, "Salihli'de Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl GEMA- KİPA Aile Kulübü işbirliği ile düzenlenen 'Doğa ve Çevre' konulu resim yarışmasının sponsorluğunu Kare Tur ile Can Hastanesi üstlendi. İki kategoride yapılan yarışmaya 52 öğrenci katıldı. Çocuklarımızın yaptığı çalışmada çok güzel eserler ortaya çıktı. Bize göre bu eserler yarışmanın birincisi. Dereceye giren eserleri belirlemede jüri üyelerimiz gerekli hassasiyeti gösterdiler. Önümüzdeki yıl daha geniş kapsamlı olarak yapmayı düşünüyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğa ve Çevre Konulu Resim Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement