DOHAYCAN Derneğinden Kaymakam Pekmez'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

DOHAYCAN Derneğinden Kaymakam Pekmez'e Ziyaret

DOHAYCAN Derneğinden Kaymakam Pekmez\'e Ziyaret

Doğa, Hayvan, İnsan, Hepsi Can Derneği yönetim kurulu üyeleri İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti.

12.02.2015 12:54  Güncelleme: 13:11

Doğa, Hayvan, İnsan, Hepsi Can Derneği (DOHAYCAN) yönetim kurulu üyeleri İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti.

Akçakoca'da, tabiat varlıklarının korunması, biyo-çeşitliliğin önemsenmesi ve korunması, var olan doğal kaynakların gelecek kuşakların da düşünülerek kullanılması, kendi haklarını savunma ehliyeti olmayan çocukların, yaşlıların, engellilerin ve sokak hayvanlarının korunması için çalışmalar yapmak, kadınların sosyal yaşamda aktif rol almasını sağlayacak girişimlerde bulunmak, gençliğin fiziksel, ruhsal gelişimini destekleyen projeler üretmek, sağlıklı bir çevrede tüm canlılarla birlikte Ekolojik dengeyi bozmadan yaşam hakkının korunması için çalışmalar yapmak, bu konular ile ilgili olarak çalışma yapan kişi ve kuruluşlara destek olmak amacı ile faaliyet gösteren DOHAYCAN yönetim kurulu üyeleri İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti.

Derneğin gerçekleştirmek istediği projeleri içeren dosya Kaymakam Pekmez'e sunuldu. İlk olarak, Akçakoca'da giderek artan yaşlı nüfusun sorunları üzerinde görüşülerek yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmalardan bahsedildi. Aile içinde ve dışında yaşanan şiddet eğilimlerine karşı dayanışma ve eğitim planlarının olduğunu söyleyen dernek yöneticileri, aynı zamanda sokak hayvanları ile de toplumu barıştırma ve farkındalık oluşturma çalışmalarına yoğunlaşmayı sürdüreceklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Pekmez, çalışmalarında başarılar dileyerek dernek yöneticilerine teşekkürlerini iletti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DOHAYCAN Derneğinden Kaymakam Pekmez'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement