Döşemealtı Belediyesi, İlçe Halkını İftar Sofralarında Buluşturuyor - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Belediyesi, İlçe Halkını İftar Sofralarında Buluşturuyor

Döşemealtı Belediyesi, İlçe Halkını İftar Sofralarında Buluşturuyor

Ramazan ayı boyunca 15 bin kişiyi iftar sofralarında buluşturacak Döşemealtı Belediyesi, bu yılın 5’inci iftar sofrasını, Karaman Mahallesi’nde kurdu.

11.04.2023 13:42  Güncelleme: 13:55

Ramazan ayı boyunca 15 bin kişiyi iftar sofralarında buluşturacak Döşemealtı Belediyesi, bu yılın 5'inci iftar sofrasını, Karaman Mahallesi'nde kurdu.

Nebiler, Çığlık, Ilıca ve Dağbeli Mahalleleri'nden sonra Karaman Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine yüzlerce kişi katıldı. Karaman Kapalı Pazar Yeri'nde kurulan iftar sofrasında tam 750 kişi aynı anda oruçlarını açtı. Belediye Başkanı Turgay Genç, iftar yemeğine katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşıp sohbet ederken, Ramazan ayında tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını diledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, CHP Antalya 28'nci Dönem Milletvekili adayı Mehmet Gök, mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcileri de eşlik etti.

Başkan Genç, "Geleneksel gönül sofralarımızın 5'inci durağı olan Karaman Mahallesi'nde hemşehrilerimle birlikte oruç açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Davetimize katılan herkese çok teşekkür ederim. Emeği geçen arkadaşlarımın da eline sağlık" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Belediyesi, İlçe Halkını İftar Sofralarında Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement