Düğünde Açılan Ateşte Yaralanan Genç Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Düğünde Açılan Ateşte Yaralanan Genç Öldü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde düğününde pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde düğününde pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Fatih Mahallesi Şahin Sokak'taki Cuma günü düzenlenen düğünde K.Ş. (17) müzisyenlerden şarkı isteğinde bulundu. İstediği şarkının çalınmamasına sinirlenen K.Ş. daha sonra düğün sahiplerinden bahşiş talep etti. Bu isteği de geri çevrilen ve yakınlarındaki evine giderek silah alan K.Ş. düğünün yapıldığı alanda önce tabanca, sonra da tüfekle rastgele ateş etmeye başladı.

Tüfekten çıkan kurşunların isabet ettiği Onur Döndür (20) ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan Döndür, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yakalanan K.Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA