Dursunbey'de Uluslarası Güreş Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Dursunbey'de Uluslarası Güreş Turnuvası

Dursunbey\'de Uluslarası Güreş Turnuvası

Dursunbey Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliği ile ikinci kez uluslararası bir müsabakaya ev sahipliği yapacak.

27.08.2012 14:54

Dursunbey Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliği ile ikinci kez uluslararası bir müsabakaya ev sahipliği yapacak.

Dursunbey Belediyesi tarafından organize edilen ve Türkiye Güreş Federasyonunun destekleri ile Dursunbey'e alınan uluslararası güreş turnuvası Dursunbey'de 2. kez yapılacak. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen müsabakalara ev sahipliği yapan Dursunbey Belediyesi bu yıl da çeşitli ülkelerden sporcuları ağırlayacak. Güreş turnuvasına; Bulgaristan, Bosna Hersek, Ukrayna, Makedonya, Belçika, Moldovya, K.K.T.C, Gürcistan, Yunanistan, Rusya, Özbekistan ve Türkiye'den birçok sporcunun katılacağı bildirildi.

11-12 Eylül tarihlerinde Dursunbey kapalı spor salonunda yapılacak turnuvanın turistleri de ilçeye çekmesinin beklendiği kaydedildi. Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, "Uluslar arası bir spor müsabakasını ikinci defa Dursunbey'e getirmiş bulunuyoruz. Bu tür organizasyonları bir çok il bile gerçekleştiremiyor. Biz Dursunbey Belediyesi olarak ata sporumuz güreşe büyük önem veriyoruz. 11-12 Eylül tarihlerinde birçok ülkeden gelen sporcuları en iyi şekilde ağırlayıp müsabakaların sorunsuz olarak geçmesini sağlayacağız. İlçemiz için bu tür etkinlikleri ilerleyen zamanlarda katlayarak devam ettireceğiz. Dursunbey yaptığı kültürel ve sportif aktiviteler ile artık kabuğunu kırmış çok farklı bir ilçe" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursunbey'de Uluslarası Güreş Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement