Karne şenliğinde itfaiyeden serinleten sürpriz - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Karne şenliğinde itfaiyeden serinleten sürpriz

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Karne şenliğinde itfaiyeden serinleten sürpriz
 Güncelleme: 

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde belediye tarafından düzenlenen karne şenliğinde itfaiye ekipleri, çocuklara su püskürterek serinleme fırsatı sundu. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde karne heyecanı yaşayan çocuklar, belediyenin düzenlediği şenlikte hem eğlendi hem de yaz sıcağında serinleme fırsatı buldu. İtfaiye ekiplerinin su püskürterek çocukları serinlettiği etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

Düziçi Belediyesi'nce eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla düzenlenen karne şenliğinde çocuklar birbirinden farklı etkinliklerle doyasıya eğlendi. Hava sıcaklığının etkisini artırdığı günde şenliğe katılan çocuklar için Düziçi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de özel bir sürpriz hazırladı.

Şenlik alanına gelen itfaiye ekipleri, araçtan püskürttükleri suyla çocukları serinletti. Su altında koşup oynayan çocuklar, büyük bir coşku yaşarken ortaya renkli görüntüler çıktı. Eğlenceli anlar aileler tarafından da ilgiyle takip edildi.

Karne sevincini su oyunlarıyla taçlandıran çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşadıklarını belirterek Düziçi Belediyesine ve itfaiye ekiplerine teşekkür etti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA