Ecevit Keleş; "Söğütlü Çukur Toz ve Toprak İçerisinde" - Son Dakika
Yerel

Ecevit Keleş; "Söğütlü Çukur Toz ve Toprak İçerisinde"

Ecevit Keleş; "Söğütlü Çukur Toz ve Toprak İçerisinde"

Sakarya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ecevit Keleş, Söğütlü'de 2012 Ekim ayında başlayıp sonlandırılan doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından ilçede yaşanan cadde ve sokak sorunlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

17.06.2013 14:49

Sakarya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ecevit Keleş, Söğütlü'de 2012 Ekim ayında başlayıp sonlandırılan doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından ilçede yaşanan cadde ve sokak sorunlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Söğütlü'de doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasına rağmen aylardır cadde ve sokaklara asfalt atılmadığını ve Söğütlü'nün toz toprak içerinde kaldığını söyledi.

20 Ekim 2012'de başlatılan altyapı çalışmaları sırasında ve sonrasında ilçede vatandaşların ulaşım konusunda yaşadığı sorunları dile getiren İl Başkanı Ecevit Keleş, "Söğütlü ilçemizde 20 Ekim 2012 tarihinde doğalgaz altyapı çalışmaları başlatıldı. Bu çalışmalar neticesinde her altyapı çalışmasında yaşanabileceği gibi çeşitli ulaşım aksaklıkları ve rahatsızlıklar meydana gelmiş, vatandaşlarımız belirli bir zamana kadar bu rahatsızlığa göz yummuşlardır. Fakat 2013 yılının Haziran ayına gelmemize rağmen, ilçedeki cadde ve sokakların asfaltı ve tadilatı yapılmadığından ötürü ilçede yaşayan vatandaşlarımız büyük sıkıntı yaşamaktadır" sözlerini ifade etti.

Ecevit Keleş, "İlçedeki doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının üzerinden aylar geçmesine rağmen ilçedeki ana cadde ve ara sokaklar yürünemez halde ve Söğütlü mevcut çalışma kanallarının üzerindeki malzemeden ötürü ilçe adeta toz bulutu haline gelmiştir" dedi.

Doğalgaz çalışmaları başladığında Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan'ın verdiği demeci hatırlatarak açıklamasına devam eden Ecevit Keleş, "Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, 27 Ekim 2012'de yaptığı açıklamada, yılbaşına kadar ilçedeki doğalgaz çalışmalarının tamamlanacağını ifade etmiştir. Çalışmalar söylenilen tarihte tamamlanamamıştır. Ayrıca, altyapı çalışması sadece altyapı çalışmalarını tamamlamak değildir. Vatandaşın kullandığı cadde ve sokakların onarımı ve yeniden yapılması da bu çalışmaların içinde bulunmaktadır. Vatandaşın hizmet alacağız diye eziyet çekmemesi için altyapı çalışmaları tamamlandıktan hemen sonra cadde ve sokaklar asfaltlama yapılmalıdır" dedi.

İlçede yaşayan vatandaşların konuyla ilgili yoğun şikayetlerinin bulunduğunu da kaydeden Ecevit Keleş, "Hizmet gerçekleştirilecekse eğer bu halka eziyet etmeden yerine getirilmelidir. İlçede yaşayan vatandaşlarımızın çalışmalar boyunca bizlere ilettiği şikayetler bir yana çalışmalar tamamlandıktan aylar geçtikten sonra dahi cadde ve sokakların çukur, toz ve toprak içinde bulunması, çalışmanın ciddiyetsizliğini ve hizmetin kalitesini gözler önüne seriyor" şeklinde konuştu.

Ecevit Keleş açıklamasının sonunda, Söğütlü Belediyesi'nin 2000 yılından bu yana Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunduğunu ifade ederek, "Yıllarca bünyesindeki ilçeye hizmet verebilmek adına çalışma organizasyonu oluşturamayan, sistemini gerçekleştiremeyen ve halkın eziyet çekmesine neden olan anlayışın Söğütlü'deki çalışmasına şahidiz. Yıllardır kendi bünyesinde bulunan ilçeye hizmet getiremeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı'nın Yeniköy'üne, Kocaali'nin Karalar köyüne nasıl hizmet verecektir. Belediyecilik, halka hizmet Cumhuriyet Halk Partisi'nin, sosyal demokratların işidir" diyerek açıklamasını tamamlandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ecevit Keleş; 'Söğütlü Çukur Toz ve Toprak İçerisinde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement