Emniyet Müdürü Güven, Lice İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürü Güven, Lice İlçesini Ziyaret Etti

Emniyet Müdürü Güven, Lice İlçesini Ziyaret Etti

Son kararnameyle merkeze atanan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, veda ziyaretleri kapsamında Lice ilçesini ziyaret etti.

11.01.2014 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son kararnameyle merkeze atanan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, veda ziyaretleri kapsamında Lice ilçesini ziyaret etti.

Güven, helikopterle Lice İlçe Jandarma Komando helikopter pistine indi. Güven'i burada İlçe Emniyet Amiri Servet Bambul karşıladı. Daha sonra İlçe Emniyet Amirliğine geçen Güven, personelle bir araya gelerek amacının helalleşmek olduğunu söyledi. Güven, "Diyarbakır İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptığım günden bu yana sizinle birlikte hizmet ediyorum. Ben sizin hizmetlerinizden çok memnunum profesyonel bir kadromuz var. Millete hizmet etmeyi şeref kabul etmiş, devletin şerefli polislerisiniz. Sizin emniyet müdürünüz olarak görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum. Bugüne kadar kimsenin burnu kanamadan hayırlısıyla görevimizi yaptık. Amacımız burada huzuru temin etmek hepimizin dileği olmuştur. Çalıştık, bende sizlere ve millete faydalı olmaya çalıştım. Lice'de çalışmak hem şanstır hem fedakarlıktır hem şereftir. Buranın insanı da güzeldir, burada insanlara da hizmet onurumuzdur. Olumsuzluk yaşamadık, buranın insanlara yakışır hizmetten teşekkür ediyorum. Hatalarımız olmuş olabilir, helallik almak için geldim, hakkınızı helal edin, benden yana da yerden göğe kadar helal olsun" dedi.

Güven, Lice İlçe Emniyeti ziyaretin ardından Lice İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu'nu da kaymakamlık makamında ziyaret etti. Kaymakam Efendioğlu, İl Emniyet Müdürü Recep Güven'in veda ziyaretinin kendilerini oldukça duygulandırdığını söyledi.

Güven kaymakamlık tarafından onuruna verilen veda yemeğinin ardından ilçeden ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürü Güven, Lice İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement