Emniyetten Okul Kütüphanelerine Kitap - Son Dakika
Yerel

Emniyetten Okul Kütüphanelerine Kitap

Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Bozok'tan Yeşeren Umutlar Projesi" kapsamında Serpil Akdağ Anadolu Lisesi kütüphanesine kitap hediye edildi.

17.12.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Bozok'tan Yeşeren Umutlar Projesi" kapsamında Serpil Akdağ Anadolu Lisesi kütüphanesine kitap hediye edildi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Cihan Aydoğan, proje kapsamında alınan 2 bin kitaptan 200'ünü okul kütüphanesine teslim etti.

Aydoğan, burada yaptığı açıklamada, öğrencilere yeteneklerini geliştirme fırsatı sunmak istediklerini ifade ederek, "Çocuk ve gençlerin toplumsallaşma sürecine katkıda bulunmak, çocukları motive ederek eğitimlerine devam etmelerini sağlamak ve geleceğe dair müspet hedefler belirlemelerinde kendilerine emniyet teşkilatı olarak yardım ve katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Kalan kitapları da 9 okula daha hediye edeceğiz" dedi

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ise, kitapların insan hayatında çok büyük önemi olduğunu kaydetti.

Öğrencilere her zaman güvendiklerini belirten Kuş, "Umut ediyoruz ki emniyet müdürlüğünün okullarımıza hediye ettiği kitapları öğrencilerimiz okur ve fikir dünyalarını genişletirler. Kitapları okudukça insanlar başka dünyalara seyahat etmiş olur ve büyük dersler çıkarır. Kimi zaman tarihini kimi zaman kendini bulur kitaplarda" ifadelerini kullandı.

Kuş, projenin oluşumunda emeği geçenlere ve Yozgat İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emniyetten Okul Kütüphanelerine Kitap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement