Erciyes Üniversitesi'de Miskolc Üniversitesi ile Kardeş Oldu - Son Dakika
Yerel

Erciyes Üniversitesi'de Miskolc Üniversitesi ile Kardeş Oldu

Erciyes Üniversitesi\'de Miskolc Üniversitesi ile Kardeş Oldu

Macaristan'ın Miskolc şehrine çıkarma yapan Kayseri heyeti Miskolc üniversitesini ziyaret etti.

23.05.2013 13:24

Macaristan'ın Miskolc şehrine çıkarma yapan Kayseri heyeti Miskolc üniversitesini ziyaret etti. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Erciyes Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yetim ile beraberindeki Kayseri heyetini kapıda karşılayan Miskolc Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gyulu Patko üniversite binası içerisinde bulunan sergi alanını gezdirip okul hakkında bilgi verdi

Geçilen imza töreninde konuşan Miskolc Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Gyulu Patko bugüne kadar Türkiye ' de iki ayrı üniversite ile işbirliği protokolü imzaladıklarını belirterek "Türkiye den bunun üçüncü üniversite olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı" dedi. Sonrasında hazırlanan görseller eşliğinde üniversite hakkında bilgi aktarımı sağlandı.

Erciyes üniversitesi rektör yardımcısı Prof.Dr. Hasan Yetim Miskolc Üniversitesi gibi güçlü ve köklü bir üniversite ile işbirliği anlaşması imzalamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek ' gördüğüm kadarıyla Miskolc üniversitesi birçok başarıya imza atmış bu sebeple işbirliği protokolü imzalamaktan mutluyum bu anlaşma neticesinde işbirliğinin gelişeceğini ümit ediyorum Üniversitemiz adına getirmiş olduğumuz plaketi sunuyor teşekkür ediyoruz" dedi .

İmzalanan iş birliği protokolünün sonrasında heyetler karşılıklı olarak hediyeleşti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciyes Üniversitesi'de Miskolc Üniversitesi ile Kardeş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement