Erkan Koleji'nde 'Cambridge Sertifikası' Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Erkan Koleji'nde 'Cambridge Sertifikası' Heyecanı

Erkan Koleji\'nde \'Cambridge Sertifikası\' Heyecanı

Özel Erkan Koleji Yabancı Dil Bölümü öğrencileri, başarıyla tamamladıkları eğitimin ardından 'Cambridge English for Speakers of Other Languages Sertifikası aldı.

29.09.2012 10:17  Güncelleme: 10:15

Adana'da eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Özel Erkan Koleji Yabancı Dil Bölümü öğrencileri, başarıyla tamamladıkları eğitimin ardından 'Cambridge English for Speakers of Other Languages (ESOL) Sertifikası alırken, okul yönetimi ve öğretmenleri onların mutluluklarına ortak oldular.

Dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi'nin bir kuruluşu olarak öne çıkan ve yabancı dilde gelinen seviyeyi ortaya koyan 'Cambridge ESOL Sertifikası' almaya hak kazanan öğrenciler için okulun konferans salonunda tören düzenlendi.

Törene,

Cambridge ESOL Sertifikası Sınavları Türkiye Sorumlusu Filiz Ünsal, Cambridge ESOL Sertifika Sınavları Adana Bölge Sorumlusu Şehraz Şahinkarakaş, British Council Sınav Koordinatörü İnanç Çil, Erkan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Serdar Hatipoğlu, Erdal Hatipoğlu ve Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik de katıldı.

Eğitime katılarak başarılı olan öğrencilere sertifikalarının dağıtıldığı törende konuşan Erkan Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Esra Talay, 'Cambridge ESOL Sertifikası Sınavı'na katılarak, başarılı olan öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Esra Talay, öğrencileri ile gurur duyduklarını belirterek, bu yıl elde edilen başarının, önümüzdeki yıllarda da gösterileceğine olan inancının tam olduğunu, gelecek yıl daha fazla öğrenciye 'Cambridge ESOL Sertifikası' aldırmayı hedeflediklerini dile getirdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erkan Koleji'nde 'Cambridge Sertifikası' Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement