Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde Yeni İş Makineleri Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde Yeni İş Makineleri Hizmete Girdi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde Yeni İş Makineleri Hizmete Girdi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğünde hizmet vermek üzere 25 yeni iş makinesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

20.11.2013 17:42

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğünde hizmet vermek üzere 25 yeni iş makinesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, törendeki konuşmasında, yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet sınırlarının genişleyeceğini söyledi.

Eskişehir'de 160 kilometre uzaklıktaki yerleşim yerlerine bile hizmet götüreceklerini ifade eden Büyükerşen, kente yaptıkları çalışmaları aktardı. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları sayesinde kentin modern yapıya kavuştuğunu aktaran Büyükerşen, şöyle konuştu:

"Değişik koşullarda, zorlu arazilerde çalışacağız. Bu yüzden iş makinesi parkımızı geliştirmeye şimdiden başladık. Başlangıç olarak 25 adet iş makinesi ve değişik araçlar sipariş ettik. İş makinelerimizin arasında, her türlü inşaat atığını ve taşları parçalayabilen hatta içindeki metalleri mıknatıslar yardımı ile hafriyattan ayırabilen son teknoloji araçlarımız da mevcut. Yükleyiciler, kazıcılar, asfalt serme makineleri, silindirler, asfalt yama robot araçları gibi geniş bir yelpazede, son teknoloji iş makineleri aldık. Şu anda hizmete giren ve gelecek olan tüm araçlarımızla Eskişehirlilere sunduğumuz hizmet olanaklarımız daha da genişleyecek. Eskişehir'deki çalışmalarımız gelişmiş kentlere bile örnek teşkil ediyor. Gerek yurt içinden gerekse Avrupa'dan belediyeler, Büyükşehir Belediyemizin projelerini örnek olarak alıyor. Eskişehirliler her geçen zaman kentleriyle daha da övünecek ve gurur duyacaklar. Yeni iş makinelerinin usta ellerde çok güzel işler çıkaracak, yaklaşık olarak 6 milyon liralık büyük bir yatırım."

Törene, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Canan Demir, Genel Sekreter Yardımcısı Gürsel Gülerşen, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile belediye bürokratları, Fen İşleri Daire Başkanlığı çalışanları ve firma yetkilileri katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde Yeni İş Makineleri Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement