Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Aktif Felsefe Derneği, vatandaşlardan bağış olarak topladığı enstrümanların bir bölümünü Odunpazarı Belediyesi'ne hediye etti.

03.01.2012 14:20

Aktif Felsefe Derneği, vatandaşlardan bağış olarak topladığı enstrümanların bir bölümünü Odunpazarı Belediyesi'ne hediye etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Yalnız Enstrümanlara Yeni Arkadaşlar" sloganıyla başlattıkları kampanya kapsamında topladıkları enstrümanları Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Harun Yoldaş'a teslim eden Dernek Başkanı Ezgi Uzgel Özkar, toplanan enstrümanların gerekli bakım ve tamirleri yapıldıktan sonra kullanılabilir hale getirildiğini kaydetti.

Yoldaş da toplanan enstrümanların Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler tarafından kullanılacağını bildirdi.

-Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallı'dan İbiş'e ziyaret

(fotoğraflı)

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan İbiş'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sakallı, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Odunpazarı Belediyesinin muhtarların her zaman yanında olduğunu belirterek, teknolojik gereksinimlerinden elektrik, su ve doğalgaz harcamalarına kadar tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını kaydetti.

İbiş de Sakallı'ya muhtarlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

-Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi İstanbul'da

(fotoğraflı)

Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak İstanbul'a gitti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi, ocak, şubat ve mart aylarında İstanbul'un dört farklı ilçesinde sahne alacak.

İlk olarak 7 Ocak'ta Bahçelievler Kültür Merkezinde Çocuk Tiyatrosu ile sanatseverlerin karşısına çıkacak Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi, "Nasreddin Hoca ve Hayvan Dostları" isimli oyunla çocuklara güzel dakikalar yaşatacak.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement