Evi Lağım Suyu Bastı - Son Dakika
Yerel

Evi Lağım Suyu Bastı

Batmanda, bir ev bayram boyunca lağım suyu bastı

11.07.2016 12:20

Bayramları zehir oldu

Batman merkez Petrolkent Mahallesinde ikamet eden Velit Çağlı, bayramın 3 günü boyunca evlerini basan lağım suyu yüzünden mağdur duruma düştüklerini belirtti.

Bayram tatili boyunca meydana gelen kanalizasyon patlamaları yüzünden perişan olan Çağlı ailesi yaşanan bu olaydan Belediyeyi suçladı.

Daha önce Belediyenin müteahhit elemanlarınca yapılan kazı çalışmalarında kanalizasyon borusuna zarar vererek tahrip ettiğini ve tamir etme sırasında düzeneği kırdığını ve boru genişliğinin daralması yüzünden bu patlamanın yaşandığını iddia etti.

Çağlı, ailece yaşadıklarının korkunç olduğunu belirterek, Bayram'ın birinci mutfak, tuvalet ve banyoda kanalizasyon patlaması yaşandığı sırada lağım pisliğinin 1.5 metre yükseldiğini ve küçük çocuğunun ölümden döndüğünü belirtti.

Bayram süresince 3 kez üst üste lağım sularının evlerinin içini doldurduğunu ifade eden Çağıl "Evimizde bayram günü yaşanan kanalizasyon patlamasından dolayı neyim var neyim yok hepsi gitti. Lağım sularının içerde yükselmesi sonucu ben, eşim ve çocuğum boğulma tehlikesi geçirdik. Belediye ekiplerinin bu patlamadan önce yapmış oldukları kazı çalışmasında kanalizasyon borusuna nasıl zarar verdiklerine tüm mahalleli şahittir. Borunun ağız genişliği küçülünce bu felaket oldu. Zaten bayramın üçüncü günü meydana gelen kanalizasyon patlaması adeta sel oldu. Her şeyimiz talan oldu. Yaşadıklarımız birer kabus gibiydi. Maddi ve manevi olarak yıkıldık. Tüm eşyalarımız kullanılmaz hale geldi, zararımız büyük" dedi.




Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Evi Lağım Suyu Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement