Fatih Talebe Yurdu İftar Yemeği Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Fatih Talebe Yurdu İftar Yemeği Düzenledi

Fatih Talebe Yurdu İftar Yemeği Düzenledi

Kilis'te, faaliyet gösteren Fatih Talebe Yurtlarının düzenlediği iftar programı yoğun ilgi gördü.

18.07.2013 14:35  Güncelleme: 14:45

Kilis'te, faaliyet gösteren Fatih Talebe yurtları tarafından bir iftar programı düzenledi.

Ekrem Çetin Talebe Yurdu'nda düzenlenen iftar programına, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Defterdarı Bayram Yıldız, daire amir ve müdürleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kilis merkezde 4 ayrı binada 300'e yakın öğrenciye barınma, yemek ve sosyal hizmetler veren Fatih Talebe yurtları sorumlusu Halit Gürbüz, yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Tapsız'ı bilgilendirdi.

Gürbüz, yaptığı konuşmasında Suriye'deki gelişmelerden dolayı barınacak yer sıkıntısının had safhada olduğu bugünlerde yapılan hizmetlerin anlamının daha büyük olduğunu belirterek, "hizmetler, değerli Kilis halkının yardım ve gayretleriyle yapılıyor. Sivil Toplum Kuruluşları'nın, devlet ile işbirliği neticesinde ilimizde bulunan gençlerimizin barınma ihtiyaçlarının büyük ölçüde giderilecektir" dedi.

Vali Süleyman Tapsız, iftar yemeği sonrası Fatih Talebe yurtları sorumlusu Halit Gürbüz'den, yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldıktan sonra yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini belirterek programdan ayrıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Talebe Yurdu İftar Yemeği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement