Fethiye Heyeti Marmaris'te - Son Dakika
Yerel

Fethiye Heyeti Marmaris'te

Fethiye Heyeti Marmaris\'te

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık başkanlığındaki Fethiye heyeti Marmaris'te bir dizi ziyaretlerde bulundu.oluşan heyet, önce Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'nı ardından Marmaris Belediyesi'ni ve Marmaris Kaymakamlığını ziyaret etti.

04.03.2013 17:05

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık başkanlığındaki Fethiye heyeti Marmaris'te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Tokgöz, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Faruk Akıncı, Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Cem Öztürk, Fethiye Ağır Ceza Reisi Sefa Şişman, Fethiye Liman Başkanı Mustafa Bankaoğlu, Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan, Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Eskici'den

oluşan heyet, önce Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'nı ardından Marmaris Belediyesi'ni ve Marmaris Kaymakamlığını ziyaret etti.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, "İlçeler arasında birbirimizle yakın diyaloglar kurabilmek için böyle bir ziyareti gerçekleştirdik. Muğla hepimizin, bu nedenle daha sıkı ilişkilerde bulunmak için bu tür ilçe ziyaretleri yapacağız. Huzur ve güven içerisinde ortak güç birliği oluşturmak, moral kazanmak amacıyla gezilerimiz devam edecek. Aynı zamanda birbirimizi yakından tanıma fırsatımız oluyor" şeklinde konuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı " Türkiye'ye yön veren bir bölgeyiz, Türkiye ekonomisine katkı sağlayan ilçeleriz. Birlik beraberlik içinde çalışmakta çok büyük fayda var" dedi.

Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, "İki ilçenin hemen her konuda diyaloğunu Muğla için faydalı olacağını belirterek başta ekonomik konular olmak üzere huzur ve güvenliğin sağlanmasında da etkili olacaktır. Bu ziyaretlerin karşılıklı olarak tüm ilçelerde sürdürülmesi gerekir" şeklinde konuştu.

Heyeti çiçeklerle karşılayan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirirken "Marmaris, Fethiye ve Bodrum Muğla'da çok önemli yerlerdir. Bu bölgelerle sürekli diyalog halinde olmamız bölgeye faydalı olacaktır. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye Heyeti Marmaris'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement