Foça Ak Parti: "Senaryo Haberler Bizi Yıldıramaz" - Son Dakika
Yerel

Foça Ak Parti: "Senaryo Haberler Bizi Yıldıramaz"

Foça Ak Parti: "Senaryo Haberler Bizi Yıldıramaz"

Foça AK Parti İlçe yönetimi, belediye başkan aday adayları Salih Emrullah Keleş'in gücünden korkan bazı kesimlerin senaryo ve hayal ürünü haberlerle kendilerini yıpratmaya çalıştığını ifade ederek, "Bunlar bizi yıldıramaz. O kişiler hakkında yasal yollara başvurulmuştur.

07.03.2014 15:19

Foça AK Parti İlçe yönetimi, belediye başkan aday adayları Salih Emrullah Keleş'in gücünden korkan bazı kesimlerin senaryo ve hayal ürünü haberlerle kendilerini yıpratmaya çalıştığını ifade ederek, "Bunlar bizi yıldıramaz. O kişiler hakkında yasal yollara başvurulmuştur. O yalanları ortaya atanlar adalet önünde hesap verecek" açıklaması yaptı.

Basın toplantısına Ak Parti Belediye Başkan Adayı Salih Emrullah Keleş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Foça İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin medyada partisi ve adayları hakkında çıkan gerçekdışı haberlerle ilgili haklarını yasal yollardan arayacaklarını, bazı belediye başkan adaylarının AK Parti üzerinden siyaset yapmaya başladıklarını, mümkün olmadığı halde seçim sonrası AK Parti'ye geçeceklerini söyleyerek gerçek olmayan beyanlarla seçmenlerini kandırdıklarını söyledi.

Özgirgin, şunları söyledi: "Son günlerde partimizin Foça'da yükselişini gören bazı art niyetli kişilerin sosyal medyada partimizi ve adayımızı kötülemek amacıyla "çamur at izi kalsın" taktiği güderek gerçek olmayan, tamamen hayal ürünü senaryo haberler yayınladıkları görülmektedir. Ayrıca seçimi kaybettiğini anlayan bazı belediye başkan adayları partimiz üzerinden siyaset yapmaya başlamışlardır. Daha şimdiden mümkün olmadığı halde seçim sonrası AK Parti'ye geçeceklerini söyleyerek gerçek olmayan beyanlarla seçmenimizi kandırmaktadırlar. Aldığımız duyumlar ve istihbarı bilgilerle daha buna benzer senaryo haberler yayınlanacağı öğrenilmiştir. Bugüne kadar yayınlanan bu tip haberler hükümetimizi yıldıramadığı gibi bizleri de yıldıramaz. Bu haberleri yayınlayanları esefle kınıyoruz. Haklarında her türlü yasal yola başvurulmuş olup, hakkımızı yasal yollardan arayacağımızı, bu haberlerin bizleri hiçbir şekilde etkilemediğini halkımızın bize olan destek ve teveccühleriyle seçimi zafer ile taçlandıracağımızı kamuoyuna duyururuz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça Ak Parti: 'Senaryo Haberler Bizi Yıldıramaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement