İletişim şirketi Vodafone'un desteğiyle hayata geçirilen "Vodafone Football Cup" turnuvasının şehir elemeleri, Adana'da başladı.
"Şehrin için oyna" sloganıyla İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Adana, Gaziantep, Urfa, Elazığ, Antalya ve Trabzon'da yapılacak olan organizasyonun ilk maçı Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Yerleşkesi içerisinde bulunan sahada yapıldı.
İlk maçın başlama vuruşunu yapan eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma, maçta bir süre de forma giydi.
Turnuvanın açılışının Adana'da yapılıyor olmasından memnuniyet duyduğunu anlatan Nouma, "Adana'da olmaktan çok mutluyum, burası çok sempatik bir şehir" dedi.
Açılış töreninin ardından turnuva kapsamındaki karşılaşmalar yapıldı.
Muhabir: Anıl Bağrık/ Zuhal Uzundere Kocalar
Yayıncı: Hüseyin Doğru - ADANA
Son Dakika › Yerel › Futbol - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?