Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, "Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçında yardımcı hocam cezalıydı ve ben de ailemdeki çok önemli bir sağlık sorunu nedeniyle takımın başında olamadım" dedi.

06.02.2013 11:51

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, "Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçında yardımcı hocam cezalıydı ve ben de ailemdeki çok önemli bir sağlık sorunu nedeniyle takımın başında olamadım" dedi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçından önce çıkan söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirtti.

Çankırıspor'un başında olduğunu dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçında yardımcı hocam cezalıydı ve ben de ailemdeki çok önemli bir sağlık sorunu nedeniyle takımın başında olamadım. Sessizliğimiz Çankırıspor'u korumak adınadır. Ancak bazı şeyleri ifade etmek gerekir ki; katlandığımız sıkıntıları, verdiğimiz mücadeleleri, fedakarlıklarımızı anlatmak bizim hiçbir zaman tarzımız olmamıştır. Bunca mücadeleye rağmen sürekli şahsımı hedef alan insanlara da yine cevabım sahada olacaktır. Bugün bize gösterilen sabır sayesinde borçlarımızı ödedik, tesisimizi bitirdik ve aslında futbol camiasının bildiği fakat samimiyetsiz, amacı sadece zarar vermek olan insanların kıskandığı çok genç bir takım kurduk. Şimdi birkaç mağlubiyet bu kadar emeği kirletebilir mi- Bir oyuncu maliyetine kurduğumuz bu takım play-off mücadelesi verecek kadar iyi ve yüreklidir"

Muhabir: Ferhat Barulay

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ÇANKIRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement