Teknik Direktör Kılıç: Bozüyükspor Çıkış Arayan Bir Ekip - Son Dakika
Yerel

Teknik Direktör Kılıç: Bozüyükspor Çıkış Arayan Bir Ekip

Teknik Direktör Kılıç: Bozüyükspor Çıkış Arayan Bir Ekip

Bozüyükspor'un Teknik Direktörü Halit Kılıç, "Bozüyükspor olarak çıkış arayan bir ekibiz." dedi.

27.02.2014 18:15  Güncelleme: 18:13

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un teknik direktörü Halit Kılıç, "Bozüyükspor olarak çıkış arayan ekibiz" dedi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 Mart'ta deplasmanda Bayrampaşaspor'la yapacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.

Futbolda mağlubiyetlerin olabileceğini ancak hakem hatasıyla son dakikada yenen gol sonucu yenilginin üzüntü verici olduğunu ifade eden Kılıç, şöyle konuştu:

"Dün, ligin 23. haftasında Pazarspor karşısında gösterdikleri mücadele için çocuklarımı alınlarından öpüyorum. İlk yarıda geriye düşmemize rağmen, ikinci yarı beraberliği yakaladık. Hakemin 4 dakika uzatma göstermesinin ardından, son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk. Yediğimiz bu golde kalecimize yapılan bir faul vardı. Hakem bu faulü çalmadı ve golü verdi. Ceza sahası içerisinde kalecilerin dokunulmazlığı vardır ancak ne hikmetse, bu bizim maçımızda uygulanmadı."

"Bozüyükspor olarak çıkış arayan ekibiz" diyen Kılıç, şöyle devam etti:

"Alınan mağlubiyetler, futbolcular üzerinde de baskı ve stres oluşturuyor. Pazarspor maçında en kötü sahadan berabere ayrılacaktık ancak, hakem hatasıyla mağlup olduk. Pazarspor maçı, bir hakemin karşılaşmayı nasıl kaybettirdiğine en güzel örnektir. Bizim zaten durumumuz kötü. Sadece maçlarımızın adil yönetilmesini ve hakkımızın yenmemesini istiyoruz."

Kılıç, Bayrampaşaspor maçında puan ya da puanlarla ayrılmak için mücadele vereceklerini sözlerine ekledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Teknik Direktör Kılıç: Bozüyükspor Çıkış Arayan Bir Ekip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement