Futbol: Spor Toto 3. Lig 2. Grup - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Futbol: Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Çorum Belediyespor'da teknik direktör Halit Kılıç ile yollar ayrıldı

04.09.2013 14:17

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'da yönetim kurulu, teknik direktör Halit Kılıç ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Çorum Belediyespor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen sezonun ikinci yarısında takımın başına getirilen teknik direktör Halit Kılıç ile yolları ayırma kararı aldıklarını bildirdi.

Kılıç'ın yönetiminde başladıkları yeni sezonun ilk maçında, deplasmanda Orhangazispor'a 2-1 mağlup olduklarını hatırlatan Özbayram, "Orhangazispor ile oynadığımız karşılaşmadan, hiç arzu etmediğimiz, hiç düşünmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Alınan mağlubiyet sonrasında ortaya konulan futbola bakıldığında Orhangazispor'un bizden üstün bir takım olmadığını gördük. Takımımızın eksiklikleri konusunda yönetim kurulu olarak toplanarak genel kaptandan bir rapor istedik. Değerlendirmeler sonucunda teknik direktörümüz Halit Kılıç ile yollarımızı ayırmaya karar verdik" diye konuştu.

Kılıç'ın, biri bu sezon, 11'i de geçen sezon olmak üzere toplamda 12 kez takımın başında sahaya çıktığını dile getiren Özbayram, şunları kaydetti:

"Hiç kimse 'neden ilk maçın ardından gönderildi' sorusunu sormasın. Hocamızla ilgili değerlendirmemiz, geçen sezonki maçları da dahil olmak üzere 12 maç üzerinden yapılmıştır. Kendisine, görev süresi içerisinde takımımıza yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Kararımızı hocamıza tebliğ ettik ve kendisi de futbolcular ve bizlerle vedalaşmıştır. Ayrıca kulüp başkanımız, hocamızın mağdur olmaması için yıl başına kadar maaşının ödenmesi konusunda talimat vermiştir."

Özbayram, takımı 2. lige taşıyabilecek yeni bir teknik direktör arayışlarına başladıklarını, Pazar günü kendi sahalarında ağırlayacakları Sancaktepe Belediyespor maçına kadar teknik direktör sorununu çözmeye çalışacaklarını kaydetti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 3. Lig 2. Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement