Gaün Öğrencisi Paris'te Gıda Programına Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaün Öğrencisi Paris'te Gıda Programına Katıldı

12.11.2015 13:21

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi İrem Dai, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen gıda programına katıldı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi İrem Dai, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen gıda programına katıldı.

GAÜN'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 35 ülkeden 43 gencin katılımıyla düzenlenen "Eating City Summer Campus Programı"na GAÜN Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi İrem Dai temsilci olarak katıldı.

Paris'te La Bergerie de Villarceaux Çiftliği'nde gerçekleştirilen programda, Dai'nin koordinatörlüğünü GAÜN Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Derya Koçak Yanık üstlendi.

Gıda sistemlerinde sürdürülebilirlik problemlerine çözüm geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen programda, kısa vadede ürün dayanıklılığı ve sağlamlığı için mahsulde nicelik için nitelik gibi konular ele alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaün Öğrencisi Paris'te Gıda Programına Katıldı - Son Dakika


Advertisement