CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Gazi Bulvarı'nın özel araç girişine yasaklanmasını eleştirerek, "Güzergah değişiklikleri Denizli esnafını çok büyük zarara soktu. Bu karar tekrar gözden geçirilmeli" dedi.
Çavuşoğlu, Candoğan Parkı'nda yaptığı açıklamada, Gazi Bulvarı'ndaki esnafı ziyaret ettiklerini ve sorunlarını dinlediklerini söyledi. En çok ulaşım konusunda tepkili olunduğunu kaydeden Çavuşoğlu, esnafın kendilerine, "halk otobüslerine ait olan yolun kullanım hakkının kendilerini mağdur ettiği, mağduriyetlerden dolayı da işlerinde zarara uğradıklarını" anlatığını kaydetti.
Nuri Çavuşoğlu, "Güzergah değişiklikleri Denizli esnafını çok büyük zarara soktu. Bu bu kararını tekrar gözden geçirilmeli" dedi. - Denizli
Son Dakika › Yerel › Gazi Bulvarı'nın Özel Araç Girişine Yasaklanması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?