Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'ten Kısa Kısa

05.10.2012 20:06

"Avrupa Kültür Günleri"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor."Avrupa Kültür Günleri"nin açılışının 6 Ekim 2012 Cumartesi günü Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır'da gerçekleşeceği belirtildi.

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri,

"Avrupa Kültür Günleri"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) AB Bilgi Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Avrupa Birliği Ulusal Kültür Merkezleri tarafından düzenlenen

"Avrupa Kültür Günleri"nin açılışının 6 Ekim 2012 Cumartesi günü Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır'da gerçekleşeceği belirtildi.

Avrupa kültürünün çeşitliliğini ve zenginliğini sergileyen sinema filmleri, konserler, tiyatro gösterileri ve sergilerden oluşan etkinliği 13 gün süreceği kaydedildi.

-GTO'nun turizm sektörüne yönelik çalışmaları

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), turizm sektörüne yönelik eğitim programları başlattı.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamada, oda tarafından turizm sektöründe faaliyet gösteren üye firmaların talepleri doğrultusunda otel işletmesi çalışanlarına yönelik "Ön Büro Eğitimi" gerçekleştirildiği bildirildi.

GTO seminer salonunda gerçekleştirilen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan uzmanların eğitmen olarak katıldığı eğitimin 6 gün sürdüğü belirtildi.

Eğitim başarıyla tamamlayan 33 kursiyere Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı sertifika verildiği kaydedildi.

Muhabir: Adem Yılmaz

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika


Advertisement