Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar Açıklaması

15.10.2012 16:01

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, "Bakanlığımızın bir yaşına girmesi nedeniyle kurduğumuz tanıtım stantlarının ilgi görmesi bizleri sevindiriyor" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, "Bakanlığımızın bir yaşına girmesi nedeniyle kurduğumuz tanıtım stantlarının ilgi görmesi bizleri sevindiriyor" dedi.

Çintimar, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 1 yaşına girmesinin ardından müdürlük olarak çeşitli aktiviteler yaptıklarını belirtti. Yapılan çalışmaların tanıtımı için kurulan stantların ilgi gördüğünü ifade eden Çintimar, şunları kaydetti:

"Şehrin farklı bölgelerinde açılan stantlarda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaptığı çalışmalar anlatılıyor. Tanıtımlar kapsamında gençlik merkezlerine de yeni üyelerin kazandırılması çalışması yapılıyor. Stantlar sayesinde bakanlığımızın icraatlarını Erzurum'da anlatıyoruz. Ayrıca standı ziyaret edenleri 'genç beyinler' ve 'parlak fikirler' adlı projelere kayıtlarını da gerçekleştiriyoruz."

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Yayıncı: Emine Konuk - ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar Açıklaması - Son Dakika


Advertisement