Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun, milli ittifakın iki lideri Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici'nin yarın Rize'de miting düzenleyeceğini söyledi.

19.05.2015 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun, milli ittifakın iki lideri Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici'nin yarın Rize'de miting düzenleyeceğini söyledi.

Uzun, Rize'de bir restoranda, BBP Partisi İl Başkanı Muhammed Faruk Çavuşoğlu, Rize milletvekili adayları Salih Uzun, Ömer Faruk Balcı ve Şaban Ali Dilsiz, Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Özdemir ile basın toplantısı düzenledi.

Uzun, burada yaptığı açıklamada, yarın Milli İttifakın Rize'de yapacağı mitingle bir ilki gerçekleştireceklerini belirterek, "Mitingimize Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katılarak bizleri onurlandıracaktır" dedi.

BBP Partisi İl Başkanı Faruk Muhammed Çavuşoğlu ise Milli İttifak'ın Türkiye'de olduğu gibi Rize'de de tek alternatif olduğunu ifade ederek, "Milli İttifak olarak çayın sorunlarını gündeme taşıyoruz. Muhalefet olarak nasıl hizmet edilebileceğinin en güzel  örneklerini gösteriyoruz. Halkımızın barışı ve kardeşliği için, ekonomik kalkınması için nasıl çalışılması gerektiğini bir araya gelerek tüm halkımıza gösteriyor, inşallah Milli İttifakın iktidarında uygulamalı olarak göstereceğiz" diye konuştu.

Saadet Partisi Milletvekili adayı Salih Uzun da Rize'nin başbakanlar yetiştirmiş bir şehir olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Rizemiz'de siyaset yapan milletvekilleri Rizemizin sorunlarıyla ne kadar hemhal olmuş, Rizemizin dertleriyle ne kadar dertlenmişlerdir. Bu  kardeşiniz ve diğer adaylarımız Rize'de yaşayıp geçimlerini çayla kazanan, çay bahçesine girip çay toplayan, sırtında çay taşıyan Rize'nin evlatları aday kardeşlerinizdir. Rizeli'nin sorununu, çayın sorununu en iyi bizler biliyoruz ve bu sorunları da Allah'ın izniyle bizler çözeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement