Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, yarın ülkenin geleceği ve kaderinin belli olacağını belirterek, "Oylar adaletli bir şekilde sayılsın.

06.06.2015 16:52

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, yarın ülkenin geleceği ve kaderinin belli olacağını belirterek, "Oylar adaletli bir şekilde sayılsın. Sonuç neyse biz ona razı geliriz. Oylarınıza sahip çıkın" dedi.

Ulema, Kiraz, Beydağ, Ödemiş, Tire, Menemen ve Aliağa ilçelerinde partililerle bir araya geldi.

Genel seçimlerin kritik bir misyonu olduğuna işaret eden Nesrin Ulema, AK Parti'nin 13 yıl boyunca demokrasi ve kalkınma devrimi gerçekleştirdiğini ifade etti.

Darbe yoluyla, millet iradesine vesayet koyma yoluyla, plan ve tehditlerle ya da devlet içinde devlet olmaya çalışan yapılarla siyasete şekil verilemeyeceğini kaydeden Ulema, "Sadece bir günde bu ülkenin geleceği ve kaderi belli olacak. Oylar adaletli bir şekilde sayılsın. Sonuç neyse biz ona razı geliriz. Oylarınıza sahip çıkın" diye konuştu.

CHP'nin oy kullanma yetisi olmayan zihinsel engelli kişilere dahi oy kullandırdığına şahit olduklarını söyleyen Ulema, "Bize oy veren seçmenin oyuna sahip çıkabilirsek, İzmir'de birinci parti oluruz" şeklinde konuştu.

- Şeboy esnafla buluştu

AK Parti İzmir milletvekili adayı Cemil Şeboy ise İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (İESOB) ziyaret etti.

Şeboy, ziyarette  yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde işsizliğin yüzde 9.8 olduğunu, ancak İzmir'de bu oranın yüzde 15'i geçtiğini belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin kente yatırım yapmak isteyenlere engel olduğunu dile getiren Cemil Şeboy, "Hiçbir şey yapmadıkları gibi, yapmak isteyenlerin de önünü tıkıyorlar. Bakın bir tane yatırımcı İzmir'e gelmiyor, çünkü iş yaptırmıyorlar. İmar planları yapmayan bir belediye olur mu?" dedi.

Belediye başkanlığı döneminde Buca'yı sürekli sokak sokak dolaştığını söyleyen Şeboy, İzmirli esnafın sorunları ve çözüm önerileriyle ilgileneceğini kaydetti.

AK Parti'nin bir diğer İzmir milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli de seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerinde bulunarak, kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement