Giresun Ortadoğu'nun Yeni Tatil Merkezi Olmayı Hedefliyor - Son Dakika
Yerel

Giresun Ortadoğu'nun Yeni Tatil Merkezi Olmayı Hedefliyor

Giresun Ortadoğu\'nun Yeni Tatil Merkezi Olmayı Hedefliyor

Giresun’un Ortadoğu pazarına yönelik turizm çalışmalarının sezonla birlikte kendini göstermeye başladığı belirtildi.

24.07.2015 14:56

Giresun'un Ortadoğu pazarına yönelik turizm çalışmalarının sezonla birlikte kendini göstermeye başladığı belirtildi.

Mercan Turizm Genel Müdür Yardımcısı Suzan Çelenk ve Yönetim Kurulu üyesi Neylan Mengü, 2015 sezonu turlarının son düzenlemeleri ile ilgili olarak Giresun'a geldi. Vali Hasan Karahan'ı makamında ziyaret eden Çelenk ve Mengü, Giresun'un bu sezonda yapılan tanıtımlarla oldukça beğeni topladığını ve her hafta 3 gün, 2 gecelik grupların bu haftadan itibaren başlayacağını belirtildi.

Çelenk, yapılan çalışmalardan ve düzenlemelerden oldukça memnun olduğunu, Giresun için düzenlenen programlara oldukça ilgi gösterildiğini kaydetti.

Düzenlenen fuarların ve ziyaret edilen etkinliklerin meyvesini Giresun'daki oteller, restoranların 2015 sezonuyla birlikte aldığını belirten Vali Karahan, "Ortadoğu Giresun ile oldukça alakadar bir tutum içinde, bölgenin bozulmamış yapısı zengin kültür ve doğası o bölgelerden ilimize talebi arttırdı" dedi.

Vali Karahan, "Ziyaret edilen fuarlarda yapılan ön görüşmeler, Giresun ile ilgili görsellerin dağıtımı, ilimizdeki işletmelerin kendini tanıtmaya yönelik çabaları geri dönüşü hızlandırdı. Giresun Ortadoğu pazarı için hem yaylalar hem şehir merkezine yönelik konaklamalarını gerçekleştirdi. Ortadoğulu tur operatörleri tarafından hazırlanan programlar 21 ülkede satışa sunularak satışı yapıldı ve arık Ortadoğu Giresun konaklamasını gerçekleştirmektedir. Gelen misafirleri bundan sonra Giresun'da memnun etmek en büyük görevimiz. Birbirlerine önererek tatil yapan bir milletler. Artık bizler için önemli olan gelen misafirlerin yeni misafirler göndermesi. Elimizdeki doğal, kültürel güzelliklerden yararlanmak ve bu alanları büyüterek devam etmek, turizmle ilgili yatırımları çoğaltmak bundan sonraki görevimiz" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun Ortadoğu'nun Yeni Tatil Merkezi Olmayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement