Girişimcilik Ödülü Aldı, Kaymakam Destek Sözü Verdi - Son Dakika
Yerel

Girişimcilik Ödülü Aldı, Kaymakam Destek Sözü Verdi

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, ceviz ağacından ürettiği elektro gitar ile girişimcilik ödülü alan Faruk Yılmaz'a destek olma sözü verdi.

28.02.2015 11:21

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, ceviz ağacından ürettiği elektro gitar ile girişimcilik ödülü alan Faruk Yılmaz'a destek olma sözü verdi.

Kaymakam İnci, Yeşilova Mahallesi'ndeki küçük atölyesinde ceviz ağacından ürettiği elektro gitarları 10 ülkeye ihraç eden genç girişimci Faruk Yılmaz'ı atölyesinde ziyaret etti.

Kendisine destek olacağını ve amaçlarının ilçedeki genç girişimcilik ruhunu geliştirmek olduğunu ifade eden İnci, şöyle konuştu:

"Genç girişimci Faruk Yılmaz, internetten izlediği videolar sayesinde ceviz ağacından yaptığı elektro gitarları 8 ülkeye ihraç ediyor. Özellikle rock yıldızlarının tercih ettiği gibson model elektro gitar üreten bu girişimcimiz, imkansızlıklar nedeniyle bir gitarı ancak bir ay gibi bir sürede üretebiliyor. İmkansızlıklar nedeniyle seri üretime geçemeyen ve ürettiği elektro gitarı markalaştırmak isteyen Yılmaz"a proje koordinasyon merkezimizde gerekli proje desteğini sağlayacağız. Hazırlayacağımız projeleri ilgili kurumlara sunarak, projelerin onaylanması noktasında gerekli girişimlerde bulunacağız. İlçemizin Faruk Yılmaz gibi aktif ve genç girişimcilere ihtiyacı var. Bu anlamda özgün fikirlere sahip olan her girişimciyi kaymakamlık olarak destekleyeceğiz."

İnci ise üretim kapasitesini artırmak ve bu ürünü markalaştırmak istediğini belirterek, proje çalışmalarının yapılmaya başlandığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Girişimcilik Ödülü Aldı, Kaymakam Destek Sözü Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement