Gıvır İzleyiciyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gıvır İzleyiciyle Buluştu

Gıvır İzleyiciyle Buluştu

Muratpaşa Belediyesi bünyesindeki ’Çeşnibahar Kadınları Grubu’ tarafından hazırlanan ‘Gıvır’ adlı oyun seyirciyle buluştu.

30.11.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi bünyesindeki 'Çeşnibahar Kadınları Grubu' tarafından hazırlanan 'Gıvır' adlı oyun seyirciyle buluştu.

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki 68 gönüllü kadından oluşan 'Çeşnibahar Kadınları Grubu', 'Gıvır' adlı oyunu Kültür Salonu'nda sergiledi. Hilal Nesin'in, senaryosunu yazıp yönettiği, koreografisini de Çiğdem Akbaş Metin'in üstlendiği mizahi oyunda Makbule Çevikbaş, Tülay Güven, Nesrin Düz, Fatma Akıdan, Neslihan Kamacı, Hatice Göktaş, Hülya Diler, Sibel Talay, Ayşe Tuğba Korkmaz, Bedriye Ulucan ile Menşure Ünver rol alıyor.

Bir dansözün başından geçen olayların mizahi bir dille anlatıldığı "Gıvır" 5 Aralık Cumartesi günü Dutlubahçe Kreş ve Gündüz Bakımevi Kültür Salonu, 16 Aralık Çarşamba günü Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda, 26 Aralık Cumartesi günü Dutlubahçe Kreş ve Gündüz Bakımevi Kültür Salonu'nda izleyici ile buluşacak. Grup, sezon içinde 'Kocayasa', 'Gıvır' ve 'Şeyh Bedrettin' adlı oyunları sergileyecek. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel sürpriz bir oyun da kaleme alındı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gıvır İzleyiciyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement