Gökçeada'da Su Altında Mezuniyet Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Gökçeada'da Su Altında Mezuniyet Kutlaması

Gökçeada\'da Su Altında Mezuniyet Kutlaması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Balıkçılık Teknolojisi 4'üncü sınıf öğrencileri, mezuniyetlerini su altında kutladı.

02.07.2014 17:22

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Balıkçılık Teknolojisi 4'üncü sınıf öğrencileri, mezuniyetlerini su altında kutladı.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrenciler mezuniyet kıyafetleri, kepleri ve tüplü dalışta kullandıkları su altı ekipmanıyla Gökçeada'nın Kefaloz Koyu'nda denize dalıp kutlama yaptı. 4 yıllık eğitimleri sırasında dalışla ilgili birçok ders alan öğrenciler, mezuniyetlerini renkli bir gösteriyle taçlandırdı.

Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz Acarlı, öğrencilerin üniversite bünyesinde düzenlenen mezuniyet törenlerinden en farklısını yaptığını belirterek, "Üniversitemiz bünyesinde bu zamana kadar yapılan mezuniyet törenlerinden farklı olarak öğrencilerin binalarda veya okul bahçelerinin dışında, farklı bir ortamda, su altında böyle bir organizasyon yapması sanırım ilk olmuştur" ifadesini kullandı.

Mesleki bakımdan dalışla ilgili dersler almalarının, özel sektöre iş başvurularında ve çalışacakları kurumlarda mezunlara avantaj sağlayacağını ifade eden Acarlı, derslerinin uygulamaya yönelik olmasının onlara çok şeyler kazandırdığını vurguladı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gökçeada'da Su Altında Mezuniyet Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement