Gölbaşı'nda Öğrenci Velilerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Öğrenci Velilerine Ziyaret

Gölbaşı'na bağlı Savran Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Karakaya, öğretmenleri ve idari personeli ile birlikte öğrenci velilerini evlerinde ziyaret ediyor.

02.01.2012 18:40

Gölbaşı'na bağlı Savran Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Karakaya, öğretmenleri ve idari personeli ile birlikte öğrenci velilerini evlerinde ziyaret ediyor.

Kaya ve beraberindekiler, ziyaretleri sırasında öğrencilerin anne ve babalarının yanı sıra yakın akrabaları ile de bir araya gelerek, aileleri daha yakından tanıma fırsatı buluyor. Bu arada, ziyaretler sırasında, öğrencilerin başarısını arttırmak amacıyla karşılıklı görüşmeler yapılıyor.

Okul Müdürü Erdal Karakaya, ziyaretleri ilişkin olarak yaptığı açıklamada, veli ziyaretlerinin, öğrencilere ve ailelerini daha yakından tanımak ve öğrencilerin başarısını arttırmak için son derece yararlı olduğunu belirtti.

Özellikle ilköğretim çağındaki çocukların eğitim başarısının arttırılmasında veli öğretmen ilişkisinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Karakaya, şunları kaydetti:

"Veli ziyaretleri ile öğrencinin evinin fiziki durumu, ailenin maddi durumu gibi özellikleri yerinde incelenerek, öğrenciyi daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Bu gezilerin öğrenciye dönük rehberlik iş ve işlemlerinde yol gösterici olması öğretmenlerin öğrencilerini daha yakından tanımasına imkan sağlamaktadır. Gidilen evlerde, öğrenciler ve velileri öğretmenlerini karşılarında görünce mutlu oluyorlar. Öğrencilerin eğitim seviyelerini üst düzeyde tutmak için veli ziyaretlerine gereken önemi göstermekteyiz. İlerleyen zaman içerisinde Hacılar köyüne ve mezraalara da ziyaretler yapacağız."

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Öğrenci Velilerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement