Grekoromen ve Serbest Güreşçiler Kocaeli'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Grekoromen ve Serbest Güreşçiler Kocaeli'de Buluştu

Grekoromen ve Serbest Güreşçiler Kocaeli\'de Buluştu

Bu yıl Güreş Federasyonu tarafından ilk kez uygulanan Türkiye Süper Ligi final heyecanı Kocaeli'de son buldu.

28.10.2013 14:15

Bu yıl Güreş Federasyonu tarafından ilk kez uygulanan Türkiye Süper Ligi final heyecanı Kocaeli'de son buldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de ev sahipliğini yaptığı, 2012-2013 Büyükler Grekoromen ve Serbest 1.Ligi final müsabakaları Yahya Kaptan Şehit Recep Topaloğlu spor salonunda yapıldı.

Grekoromen ve Serbest kategorilerinde, aralarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün de yer aldığı 16 takım minderde mücadele etti. İlk gün yapılan Serbest stil Güreş müsabakalarında Ankara Aski Spor Kulübü şampiyon olurken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü ikinci, Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü ise üçüncü oldu.

İlk turda Bursa Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ise turnuvadan elenirken, ilk sekiz takım arasına kalarak, önümüzdeki yıl Süper Lig'de mücadele etme hakkını kazandı. İkinci gün yapılan Grekoromen stil güreş müsabakalarında ise ipi göğüsleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü oldu. Ankara Aski Spor Kulübü ikinci olurken, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Kasımpaşa Spor Kulübü ise dördüncü oldu.

Müsabakaları Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Güreş Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü branş sorumlu yöneticileri Savaş Akpolat, Erhan Kaya, antrenörler, sporcular ve vatandaşlarda izledi. Müsabakaların ardından dereceye giren takımlara, protokol tarafından kupa ve madalyaları verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Grekoromen ve Serbest Güreşçiler Kocaeli'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement