Gülcü: "Sanayi Yollarını Asfaltlamazsam İstifa Ederim" - Son Dakika
Yerel

Gülcü: "Sanayi Yollarını Asfaltlamazsam İstifa Ederim"

Gülcü: "Sanayi Yollarını Asfaltlamazsam İstifa Ederim"

Torbalı Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Gülcü, başkan seçilmesi halinde yıllardır çözülemeyen sanayi yollarının asfaltlanacağı sözünü verdi.

11.02.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Gülcü, başkan seçilmesi halinde yıllardır çözülemeyen sanayi yollarının asfaltlanacağı sözünü verdi. Gülcü, kendi başkanlığı döneminde sanayinin yollarının asfaltlanmaması halinde başkanlıktan istifa edeceğini söyledi. Yarın yapılacak olan Torbalı Esnaf Odası seçimleri için adaylar tüm hızıyla çalışıyorlar. Mevcut başkan Sezai Tamer'in yanı sıra, dinamik ve çalışkan aday Halil Gülcü de seçimlerde yarışacak. Esnafın sorunlarını çözüme kavuşmayan sorunlarını çözmek ve hizmet vermek için aday olduğunu açıklayan Halil Gülcü, iddialı açıklamalarda bulundu.

"SANAYİ ESNAFIMIZ YILLARDIR SORUNLARLA BOĞUŞUYOR"

Torbalı'da bulunan Atatürk Sanayi Sitesi'nin adeta kangrene dönüşen yollarına çözümün kendisinde olduğunu belirten Gülcü, "Sanayi esnafımız yıllardır sorunlarla boğuşuyor. Bu sorunların en başında da yol konusu var. Ben bu soruna çözüm olacağım. Başkan olduğum takdirde ilk işim sanayi yollarını asfaltlamak olacak. Eğer ki, asfaltlamaz isem başkanlıktan istifa edeceğim" şeklinde iddialı açıklama yaptı.

"SANAYİ SİTEMİZ HAKETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK"

Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nin bölgenin en önemli sanayi merkezlerinden biri olduğunu belirten Gülcü, "Sanayi sitemizi marka yapmak ve bölgenin en iyi sanayi sitesi haline getirmek için Esnaf Odası ve sanayi esnafımız olarak bir araya gelip projeler üreteceğiz. Sanayi sitemiz kısa sürede hakettiği değere ulaşacak. Sanayi sitemize girecek yol yok, asfalt yok, mevcut yönetim çözüm arayacağı yerde siyasi atışmaya giriyor. Sanayi sitesi esnafımızın rızkı, hiç kimsenin siyasi çıkarlarına alet edilemez" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülcü: 'Sanayi Yollarını Asfaltlamazsam İstifa Ederim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement