Gümüşhane'de Köydes Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Köydes Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane\'de Köydes Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane’de 2014 yılında köylerde yapılacak olan Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) uygulamaları için ilk toplantı Vali Dr. Yusuf Mayda başkanlığında yapıldı.

18.03.2014 13:31

Gümüşhane'de 2014 yılında köylerde yapılacak olan Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) uygulamaları için ilk toplantı Vali Dr. Yusuf Mayda başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen tahsisat komisyonu toplantısına Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve komisyon üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Mayda, Gümüşhane'ye 2014 yılı için 7 milyon 699 bin 248 lira KÖYDES ödeneği gönderildiğini hatırlatarak, "KÖYDES projesi ile köylerimiz altyapı hizmetlerine, yollara ve içme suyu hatlarına kavuşmuştur. Bizim amacımız geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu yıl da ilimize ayrılan ödeneğin dengeli bir şekilde dağılımını yapmak ve ihtiyacı olan tüm yerleşim yerlerine gerekli hizmetleri sunmaktır." dedi.

Vali Mayda'nın konuşmasının ardından, 2013 yılı KÖYDES programı kapsamında Gümüşhane genelinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, 2014 yılı ödeneklerinin sektörel dağılımı hakkında görüş alışverişinde bulunularak kararlar alındı.

İçme suyu, sanat yapısı, parke ve asfalt çalışmalarının da gözden geçirildiği toplantı, yapılan genel değerIendirmenin ardından sona erdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Köydes Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement