Hakkari'de 1 Mayıs Olaysız Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hakkari'de 1 Mayıs Olaysız Başladı

Hakkari\'de 1 Mayıs Olaysız Başladı
01.05.2012 13:23

Hakkari Emek ve Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları olaysız bir şekilde başladı.

Hakkari Emek ve Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları olaysız bir şekilde başladı.

Belediye Başkan Vekili Abdullah Kılıç, BDP İl Başkanı M. Sıddık Yıldırım, Hakkari Gazeteci Cemiyeti Başkanı Engin Önal, ilçe belediye başkanları, 34 ayrı sivil toplum örgütü üyeleri, Barış Anneleri İnisiyatifi, ilçelerde gelenler ile Hakkari'de katılım sağlayan yüzlerce kişi etkinliklerin başlayacağı şehir stadyumunda bir araya geldi. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Hakkari Emek ve Demokrasi Platformu üyesi Seyfullah Akın, insanların ölmediği, tutuklama ve gözaltıların olmadığı ve gaz bombalarının olmadığı bu dünyada birlik ve beraberlik içersinde yaşamak istediklerini söyledi.

Daha sonra da BDP Hakkari Milletvekili Adil Kurt da Kürtçe bir konuşma yaptı.

Kutlamalar sanatçı Aydın Acar'ın seslendirdiği bir birinden güzel Kürtçe şarkılarla devam ediyor. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de 1 Mayıs Olaysız Başladı - Son Dakika


Advertisement