Hatay'daki depremin acı tablosu sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay'daki depremin acı tablosu sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı

07.02.2023 10:07  Güncelleme: 11:45

Hatay'daki depremin acı tablosu sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı Yakınlarını arayan depremzedenin feryatları yürekleri dağladı Hatay'da depremin acı tablosu sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıkmaya başladı.

Hatay'daki depremin acı tablosu sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı

Yakınlarını arayan depremzedenin feryatları yürekleri dağladı

HATAY - Hatay'da depremin acı tablosu sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıkmaya başladı. Enkaz altında birçok kişi kalırken, enkaz altında kalan yakınlarını arayan bir depremzedenin feryatları da görenlerin yüreğini dağladı.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde de büyük yıkıma neden oldu. Deprem nedeniyle şehir merkezinde bulunan birçok bina yıkılırken, yollarda da çatlak oluştu. Arama kurtarma ekipleri ise depremin yaşandığı bölgelerde çalışmalarına başladı. Yaşanan depremin acı tablosu ise geçirilen ilk gecenin ardından günün ağarmasıyla ortaya çıkmaya başladı. Arama kurtarma ekipleri enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşmak için zamana karşı yarışırken, enkaz altında kalan vatandaşların yakınları da anbean çalışmaları takip ediyor.

Ayrıca enkaz altında kalan yakınlarını seslenerek arayan vatandaşlar, deprem altında kalan sokak hayvanlarına da yardım elini uzatmayı unutmuyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatay'daki depremin acı tablosu sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı - Son Dakika


Advertisement